Duurzaamheid

Duurzaamheid en biologische producten zijn in deze tijd aan de orde van de dag. Wij Piekfijn Haarmode laten we ook zien dat we ons verantwoordelijk voelen richting onze planeet. Daarom gebruiken we producten van het merk Davines, dat zich nadrukkelijk als duurzaam en milieuvriendelijk profileert.

Hoe duurzaam is Davines?

Het van oorsprong Italiaanse merk gebruikt de minimale hoeveelheid plastic voor haar producten. Klanten kunnen de bakjes van de conditioner hergebruiken om er eten in te bewaren. De fabrieken en kantoren van Davines maken gebruik van zon, wind, water en bodem voor hun energiebehoefte. Ze werken dus CO2-neutraal en vervuilen niet; bovendien herplanten ze geregeld grote hoeveelheden bomen. Vanwege de mooie gedachten achter het merk, werken we graag met Davines.

De slogan van Davines: ‘Door schoonheid duurzaam te creëren, moedigen we mensen aan om zichzelf, de omgeving waarin ze leven en werken en de dingen waarvan ze houden, te verzorgen.’

 • "Prettige kapsalon waar je op een gezellige vrolijke manier geholpen wordt en voorzien van goede (haar)adviezen"

  Marion van T.
 • "Erg blij met de nekhaar service tussen de knip beurten door."

  Jaap Berends
 • Kapper voor iedereen

  Kapper voor iedereen

  Jong, oud, modern, klassiek, man, vrouw of kind: Piekfijn Haarmode helpt iedereen graag aan een fris en verzorgd kapsel. De auto kan grat...

  Lees meer
 • Knipkorting!

  Knipkorting!

  Voor dames en heren die in ons systeem staan, hebben we een stijlvolle aanbieding: wie binnen vijf weken terugkomt, krijgt 20% korting!

  Lees meer
Meer nieuws